Voor leerlingen

Huiswerkbegeleiding, je haalt er meer uit dan je denkt!

Loop je wat achter op school? Heb je momenteel wat minder concentratie voor je studie? Dan is een extra steuntje in de rug best wel prettig.

Met een kleine groep leerlingen ben je in een rustige leeromgeving bezig met je huiswerk. Tijdens de huiswerkbegeleiding kun je vragen stellen over de stof waar je op dat moment mee bezig bent. Je krijgt dan uitleg, zodat je weer verder kunt.

Het werkt echt stimulerend als op deze manier je lastige vakken worden uitgelegd en je huiswerk maakt. Ook doe je studievaardigheden op zoals het samenvatten van de hoofdzaken van een les, je brengt je planning op orde waardoor je eerder tot resultaten komt en het zelfvertrouwen neemt toe.

Loop je met bepaalde vakken te ver achter, dan is naast de huiswerkbegeleiding extra individuele bijles misschien een oplossing totdat het vak weer op orde is.

Je krijgt je studie weer op orde door:

  • Huiswerkbegeleiding: Een rustige, stimulerende omgeving waar je goede uitleg van de leerstof krijgt en hulp bij het maken van je huiswerk.
  • Bijles: Persoonlijke en heldere uitleg op je studievraagstukken.
  • Mentorschap: Persoonlijke aandacht en begeleiding voor de alledaagse dingen waar je tegen aanloopt, die je studie direct of indirect belemmeren. Zo nodig wordt de voortgang van je studie besproken met docenten of ouders/verzorgers.

Kom nu voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek: Vul het contactformulier in of bel even voor een afspraak.