Voor ouders

Huiswerkbegeleiding, omdat iedereen het beste wil voor zijn kind

Veel leerlingen hebben wel eens een moeilijke periode met hun studie. Ze hebben misschien een achterstand, onvoldoende studievaardigheden of een gebrek aan motivatie of komen simpelweg niet snel genoeg uit de startblokken. Het rapport kan dan een flinke tegenvaller zijn. Juist dan is het voor deze leerlingen belangrijk om een manier van werken aan te leren waar ze in het vervolg van hun studie wat aan hebben.

Onze werkwijze

Eerst doen we een intake waarbij de hulpvraag wordt verkend en de probleemgebieden in kaart worden gebracht. Daarbij worden ook de rapporten en de behaalde cijfers bekeken. Dit doen we in samenspraak met u als ouders en uw kind en mogelijk met de mentor op school. Aan de hand van deze gegevens wordt er een plan van aanpak opgesteld.

Het plan van aanpak bestaat uit een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, mentorschap met een bijbehorende planning. Regelmatig worden voortgang en resultaten besproken met u en de leerling. Indien nodig, wordt er bijgestuurd.

Wij weten dat er meer resultaat mogelijk is. Het is ons doel om leerlingen die dat nodig hebben persoonlijk verder te helpen!

Kom nu voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek: Vul het contactformulier in of bel even voor een afspraak

Telefoonnummer: 06-58822688.